Zoekmachine Adverteren

Niet meer teveel geld uitgeven aan Google Adwords? Geen zorgen meer over je campagne? Niet meer urenlang bezig zijn met het beheren van je campagne? Zie je door de bomen het adwords bos niet meer? 

Wij hebben ruime ervaring in het opzetten, optimaliseren en beheren van adwords campagnes en helpen je graag verder!

Optimalisatie bestaande adwords campagne

Heb je een Adwords campagne lopen maar heb je geen idee of dit wel goed gaat? Denk je dat er meer te halen valt uit je campagne? Of heb je het idee dat je veel te veel geld kwijt bent aan Google?

Met een eenmalige optimalisatie van je campagne helpen wij je van al deze vragen af en zorgen wij er ook nog eens voor dat je wellicht minder geld kwijt bent en meer bezoekers ervoor terug krijgt.

We zullen dit doen in de volgende stappen:

  • Intakegesprek: huidige situatie in kaart brengen en doelen bepalen.
  • Analyse huidige campagne.
  • Doelen van campagne meetbaar maken.
  • Optimalisatie campagne (zoekwoorden, targeting, advertentieteksten, budgetverdeling, CPC, Quality Score, en nog veel meer).
  • Evaluatie resultaten.
  • Advies voor voortzetting campagne

---> vanaf €499,- (*) (Deze prijs geldt voor de kleinere campagnes waarbij maximaal 15 advertentiegroepen en 150 zoekwoorden aanwezig zijn. Voor grotere campagnes maken we graag een voorstel)

Nieuwe adwords campagne opzetten

Je hebt de keuze gemaakt om in google adwords te aan adverteren, maar wie gaat de campagne opzetten? Hoe kun je het beste een campagne opbouwen? Met welke CPC begin ik? Hoeveel budget moet ik instellen? 

De opzet van een campagne is erg belangrijk bij het verdere succes van deze campagne. Als deze eenmaal optimaal is opgebouwd dan is het verdere beheer een stuk makkelijker en zullen de resultaten beter zijn. Laat ons je campagne opzetten en we zorgen ervoor dat de campagne zo optimaal en compleet mogelijk wordt opgezet. Naast de campagne opbouw zorgen we er ook voor dat het doel van de campagne gemeten wordt zodat je straks weet wat je terug krijgt voor je investering.

We zullen dit doen in de volgende stappen:

  • Intakegesprek: kennismaking & zoekwoorden, doelen & budget bepalen.
  • Opzetten campagne.
  • Doelen van campagne meetbaar maken.
  • Advies voor voortzetting campagne.

---> vanaf €499,- (*) (Deze prijs geldt voor de kleinere campagnes waarbij maximaal 15 advertentiegroepen en 150 zoekwoorden aanwezig zijn. Voor grotere campagnes maken we graag een voorstel)

Beheer adwords campagne

Heb je een grotere adwords campagne en geef je meer dan 2.000 per maand uit? Heb je zelf geen idee of je geld echt wel optimaal besteed wordt? Zelf geen tijd en/of kennis om je hiermee bezig te houden?

Wij helpen je campagne optimaal beheren. Maak je niet meer druk of je geld nuttig besteed wordt, wij geven alleen geld uit als dit toevoegt aan het behalen van jouw doelstelling. Daarnaast stoppen wij de nodige tijd in campagne optimalisatie zodat de campagne optimaal blijft lopen. Dit alles zullen we in een heldere rapportage in kaart brengen zodat je ziet wat er is gebeurd. 

Afhankelijk van de grootte van de campagne berekenen wij hier kosten over, dit zullen we baseren op het aantal uur dat per maand nodig is. 

---> De investering van het beheer van je campagne gaat vanaf 450,- p.m. (*) 

Wil je liever een eenmalige optimalisatie en de campagne verder zelf in de gaten houden? prima, dan doen we een eenmalige optimalisatie voor je en laten we je verder met rust!

Maatwerk zoekmachine adverteren

Ben je op zoek naar specifieke adwords beheer of optimalisatie? Onze kennis op adwords gebied is breed en we kunnen je dan ook helpen op alle diverse aspecten. Wil je beter in Google Maps gevonden worden, wil je meer halen uit display advertising of wil je een retargeting campagne opzetten?

Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Laat het ons weten en we maken met plezier een scherp voorstel!

--->Wij rekenen een scherp uurtarief van €75,- (*). Onze ruime ervaring maakt mogelijk dat wij onze uren efficient inrichten en veel doen in minder tijd. 

Zo kunnen wij in 2 uur bijvoorbeeld al een mooie Quickscan maken van uw huidige campagne, hierin kijken we naar de belangrijkste pijn en verbeterpunten van je campagne.

*) Hierboven hebben we zo concreet mogelijk aangegeven wat we kunnen bieden en wat de kosten hiervan zijn. Aangezien elke campagne weer anders is kunnen de prijzen afwijken van wat hierboven staat aangegeven. Uiteraard hebben we hier gewoon overleg over. Alle prijzen zijn excl BTW.