Website Optimalisatie

De eerste stap bij een goede website is ervoor te zorgen dat deze gevonden wordt door je doelgroep. De stap daarna is om ervoor te zorgen dat je website zo goed in elkaar zit dat je bezoeker ook daadwerkelijk kan vinden waar hij/zij naar op zoek is en overgaat tot een gewenste actie.

Onder website optimalisatie verstaan wij simpelweg het optimaliseren van je website op gebruikersvriendelijkheid en conversie (actie). Je hebt immers niet voor niets een investering gedaan in het maken van een website, toch? Wij zijn van mening dat er op elke website een conversie moment is. Of dit nu een contact aanvraag is, het inschrijven op je nieuwsbrief, een echte online aankoop of zelfs een aantal pagina weergaves per bezoek.

Een website optimaliseren kan op diverse vlakken. De basis waarop optimalisatie gedaan wordt zijn de statistieken van jouw website. Hierin kun je bijvoorbeeld zien waar mensen je website verlaten, op welke pagina's zij (niet) komen, en nog veel meer interessante bezoekers data.

Verdwalen jouw bezoekers op je website? Heb je wel bezoekers op je website maar wil je nu wel eens weten wat ze op je website doen? Doen jouw bezoekers niet wat je wilt en gaan ze niet over tot actie, ofwel blijft de conversie op jouw website uit? 

Het antwoord zit hoogstwaarschijnlijk in jouw data, en gebundeld met onze kennis kunnen we ervoor zorgen dat jouw website geoptimaliseerd wordt en er meer conversie wordt behaald.