Display Advertising

Display advertising is een methode om meer online merkbekendheid te genereren. Online merkbekendheid is een groot goed en deze wereld is dan ook volop in beweging. Online media budgetten verschuiven van traditionele mediakanalen als TV en Radio steeds meer naar online en dat is niet voor niks. Het inzetten van online branding campagnes is niet alleen veel beter meetbaar maar met de nieuwste technologieënook nog eens steeds beter te richten op specifieke doelgroepen. 

 

We zijn gespecialiseerd in Real time bidding (RTB) & Programmatic advertising display campagnes. Kort gezegd is dit het real time kunnen targeten van mensen met een display advertentie (banner), en dat alles via een veilingmodel. Veel advertentieruimte op internet is inmiddels te bereiken via programmatic advertising technologie en er zijn dan ook vele mogelijkheden om een efficiënte campagne te creëren.

 

Koning Media is in staat om display advertising campagnes op te stellen, in te richten en te optimaliseren. Voor elk bedrijf en doelstelling kunnen we wel een campagne opstarten. Of er nu merkbekendheid, bezoek of conversie moet worden gegenereerd. Voor elke doelstelling is een passende strategie.

 

Vertel ons uw doelstelling en wij helpen u verder!